Knuspi Protein Mash 500g
Související produkty
Detailní popis produktu
Knuspi kaše je vhodná pro konzumaci bezprostředně před sportovním výkonem pro dodání energie bez případného zatížení trávicího traktu.
Knuspi Protein Mash právě rychlostí a snadností přípravy ideálně vyhovuje našemu uspěchanému životnímu stylu, a to jak ve formě energeticky vydatné snídaně, tak jako „nakopnutí“ před sportovním výkonem. Nestíháte oběd? V tomto případě je Knuspi Protein kaše rovněž nouzovým řešením – „vepřo, knedlo, zelo“ to sice není, ale zato máte zajištěny živiny v optimálním poměru – a bez nežádoucích tuků!
Cítíte se unaveni nejen z pohybových aktivit běžného života, ale třeba i proto, že jste si dali trochu „víc do těla“ v posilovně nebo na kole? Knuspi Protein Mash Vám okamžitě dodá ztracenou energii. Máte tedy „po ruce“ univerzální prostředek, nepostradatelného pomocníka v řešení „energetických krizových situací“, a to k Vaší plné spokojenosti.
Příprava:
- 50 g směsi Knuspi Protein Mash (6 - 8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte
- již nevařte
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | 50 g | |||
---|---|---|---|---|
kakaová | medová | kakaová | medová | |
energetická hodnota | 1559 kJ/371 kcal | 1587 kJ/378 kcal | 780 kJ/186 kcal | 793 kJ/188 kcal |
bílkoviny | 23,3 g | 24,9 g | 11,7 g | 12,4 g |
sacharidy | 61,7 g | 64 g | 30,8 g | 32 g |
- z toho cukry | 13,2 g | 15,3 g | 6,6 g | 7,7 g |
tuky | 1,9 g | 1,2 g | 0,9 g | 0,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g | 0,1 g | 0,3 g | 0 g |
vláknina | 3,3 g | 3,3 g | 1,6 g | 1,6 g |
sodík | 0,01 g | 0,02 g | 0 g | 0,01 g |
Složení:
Kakaová
- rýžová kaše 56,5 %, micelární kasein, třtinový cukr, kakaový prášek 6 % (emulgátor slunečnicový lecitin), přírodní aroma, sladidlo steviol-glykosidy
Medová
- rýžová kaše, micelární kasein, třtinový cukr, sušený medový prášek 6 %, skořice mletá 0,3 %, přírodní aroma, sladidlo steviol-glykosidy
Upozornění:
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Dbejte na dodržování způsobu přípravy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.