Velký podzimní výprodej je v plném proudu. Ulov si suplementy za bezkonkurenční ceny !

MaxxWin L-Glutamine Pure 100 % Fermented 300g

339 Kč
Skladem
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
10.10.2022
Možnosti doručení

L-glutamin se řadí mezi neesenciální aminokyseliny a tvoří více než 60 % obsahu všech aminokyselin svalových buněk. Je vysoce hodnocen pro svůj pozitivní účinek na regeneraci organismu a urychlení tvorby čisté svalové hmoty. Dokáže zabránit rozpadu ostatních aminokyselin, v neposlední řadě podporuje imunitní systém. L-glutamin je látka, kterou by neměl opomíjet žádný sportovec, protože jednoznačně působí na zlepšení sportovního výkonu. Glutamin urychluje tvorbu svalové hmoty a přispívá k jejímu udržení. Přispívá k zotavení po tréninku.

Detailní informace

Dárky ke všem objednávkám
Dárky ke všem objednávkám
Doprava zdarma nad 1299,-Kč
Doprava zdarma nad 1299,-Kč

Detailní popis produktu

1566820816_1

 

Kulturisté obvykle využívají L-glutamin během přípravy na soutěže se zaměřením na ochranu svalové hmoty. Mezi atlety a silovými sportovci je L-glutamin oblíben zejména v období regenerace. L-glutamin je nejvíce zastoupená aminokyselina v lidském těle a jeho hladina v krevní plazmě je nejvyšší ze všech aminokyselin.

 

Doporučené dávkování:

  • rozmíchejte 5 g (1 dávku) L-Glutamine Pure 100 % Fermented ve 200 ml vody nebo ovocného nápoje
  • v tréninkové dny užívejte 1 dávku po tréninku a 1 večer před spaním
  • v netréninkové dny můžete užívat 2 dávky denně

 

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 5 g
L-glutamin 100 g 5 g

 

Složení:

  • 100% mikronizovaný L-glutamin

 

Upozornění:

Charakteristické aroma L-glutaminu po otevření není na závadu. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: